שיעול כרוני

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/03/2013 | 10:04 | מאת: חגית

שלום רב. ביתי בת שנה משתעלת בעיקר בלילות באופן קשה מאוד כבר קרוב לשלושה חודשים כל פעם שפניתי לרופא משפחה אמרו שאין מה לעשות ושהילדה בריאה (ריאות נקיות) חשוב לי לציין שהילדה רגישה לחלב וביצים אך אינה אסמטית ניסיתי כל דרך אפשרית: מכשיר אדים קרים, מוקוליט. אשמח לעצה כיצד ניתן להקל על השיעול של הילדה, היא מאוד סובלת בלילות

שלום, זה מאד אופייני לאחר מחלות וירליות עם הצטננות וליחה. נסי להקל עליה עם סירופ של סופרפארם HOMEO TUSSIN ואם זה לא יעזור אני אשמח להרכיב לה תכשיר הומאיוןפתי להפסקת השיעול המטריד.

מנהל פורום רפואת ילדים