ריפלוקס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/08/2012 | 17:27 | מאת: מירי

לד"ר שינהר שלום רב,הנכד שלי בן 5 שבועות, אימו מניקה אותו לעיתים די קרובות (לפי בקשתו, כמו שזה נקרא כאן. אנחנו גרים בהולנד) הוא בוכה תמיד לאחר האוכל, הוא בעצם, כמעט תמיד בוכה כשהוא ער.לאחר שהוא יונק מרגישים "שעולה" לו הוא גם פולט, אבל מעט.אנחנו משתדלים להחזיק אותו בידיים הרבה זמן לאחר האוכל, הוא נרדם בידיים וכשמניחים אותו במיטה, מיד מתעורר ובוכה.הוא מגהק המון ומחרחר כמן חולה אסטמה. נבדק ע"י רופא המשפחה.לאחר בקשות(תחנונים) קיבל דומפרידון.1 מ"ל 3 עד 4 פעמים ביום.אני רוצה לציין שהוא נולד בשבוע 37.5 שקל בלידה 3 ק"ג.עכשיו שוקל 4 ק"ג.היו לו קשיים ביניקה בהתחלה, ובמשך שבוע ביתי שאבה חלב הוא קיבל מבקבוק.עכשיו הוא יונק ישירות מהשד.הוא מקבל את התרופה 4 ימים ואין שום שינוי. השאלה שלי היא. מה דעתך? האם לדעתך זה ריפלוקס? איך אפשר לדעת בוודאות שזה אכן ריפלוקס? האם התרופה שקיבל מתאימה? איך אתפ מטפלים בארץ?(יש לי אפשרות לקבל תרופות מהארץ).קראתי בפורום שאתה גם ממליץ על טיפול הומאופטי, היינו רוצים לנסות, אבל איך עושים את זה, אנחנו גרים בחו"ל.מתנצלת על השאלות הרבות.מקווה שתענה עליהן. בתודה מראש מירי.

שלום, אכן מדובר בריפלוקס. כל הסממנים קיימים כולל אי שקט, בכי, פליטות ותוכן שעולה לו. הטיפול שקיבל הוא המקובל ברפואה המערבית וברוב המקרים אכן הוא אינו עוזר. אני מטפל בתכשיר הומיאופתי עם תוצאות טובות שניתן לרכוש אותו בבית מרקחת ראשונים פארם ברשל"צ. ניתן ליצור איתם קשר ולבקש את התכשיר ותנסו לשלוח אותו לחו"ל.

15/08/2012 | 15:16 | מאת: סיגל

בעלי הצליח לאתר פתרון מעולה לילדה- כרית זווית מיוחדת אצל לבריאות שופ ממליצה בחום סיגל

18/08/2012 | 16:14 | מאת: miri

06/11/2012 | 12:20 | מאת: א

שלום סיגל, אני אמא לתינוק בן כמעט 3 חודשים שסובל מריפלוקס. כרגע מנסים את הכל. איזה כרית קניתם? נכנסתי לאתר שלהם וקצת קשה לי להבין מה לבחור. אשמח לעזרה.

מנהל פורום רפואת ילדים