עצירות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/12/2001 | 10:44 | מאת: simcha

שלום רב!!! ביתי בת חצי שנה ומאז שהחלה לאכול פירות וירקות החלה עצירות קשה ונדרש ממנה מאמץ גדול על מנת לתת צואה . אבקש חוות דעת . בברכה

20/12/2001 | 23:14 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

אם ישנה ירידה בתדירות היציאות והן אכן קשות כדאי לדאוג לכלכלה שאיננה גורמת לעצירות - להימנע מבננות אם את נותנת אותן, לתת מיציפירות כגון שזיפים או עגבניות אם היא מוכנה, שתיה מרובה ואם ממשיך אף להיות במעקב רפואי ע"מ לבדוק האם אין בעיה בסיסית הדורשת בירור, או יש צורך להוסיף טיפול תרופתי (מתחילים בד"כ עם מרככי צואה למיניהם)

מנהל פורום רפואת ילדים