שחיה לתינוקות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/12/2001 | 17:37 | מאת: שגית

שלום רב ביתי בת 3 חודשים ואני מתעניינת בחוגי שחייה לתינוקות. מה הם היתרונות? האם הכלור שבמים לא עלול לפגוע בתינוק? במיוחד בברכות המחוממות, בהן יש גם אדי כלור? ואם זה כדאי, האם מישהו מכיר חוג כזה באזור מודיעין? תודה.

17/12/2001 | 18:02 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

אין ייתרונות התפתחותיים מיוחדים למעט הכיף שבעניין. אין כל בעיה להיכנס לבריכות ולא ידוע על פגיעות בתינוקות מכלור בבריכה. ההיפך - עלולה להיות פגיעה בתינוקות בבריכות בהן ההיגיינה אינה שמורה.

18/12/2001 | 11:02 | מאת: נעמי

שלום, 1.שמעתי על תופעה שנקראת הרעלת מים ונובעת מבליעת מים בעת השחיה. מה דעתך על כך? 2. האם שחיה יכולה לשפר מצבשל טורטיקוליס? בגלל הפעלת שרירי הצואר ושמירת הראש במרכז? תודה, נעמי

מנהל פורום רפואת ילדים