תינוק שנרגע רק עליי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/11/2010 | 22:50 | מאת: האמא

שלום רב, לא מזמן אימי כתבה הודעה בפורום: http://www.doctors.co.il/forum-31/message-454122#message-454122 ואני מעוניינת לחדד את התמונה. בני כן רגוע במשך היום (אימי כתבה שבוכה הרבה ביום, אך התיאור אינו נכון). הוא ישן לא טוב ביום ובלילה ובוכה בעיקר כשהוא עייף ועצבני. אני מרגיעה אותו באמצעות הנקה ואז גם קל יותר להרדים אותו. אמא שלי כן החזיקה את בני, אך תוך זמן קצר הוא בוכה וברגע שהוא חוזר לידיים שלי הוא נרגע. ולא רק אמא שלי- כל אחד שמחזיק אותו לא יכול לעשות זאת לאורך זמן. עד גיל 3 חודשים הוא מאוד מאוד סבל מגזים. שמתי לב שפעמים רבות שנתו נקטעת- לפנות בוקר עוד יש לו קצת גזים והם משתחררים ביניקה ובשינה במשך היום, הוא מתעורר, יונק ואז יש לו יציאות. נראה לי שהלחץ ליציאות מעיר אותו... האם ייתכן שעדיין יש חוסר בשלות של מערכת העיכול? האם ייתכן שמשהו בתזונה שלי משפיע עליו? אולי עקב השינה המקוטעת הוא עייף ועצבני כאשר אחרים מחזיקים אותו (התיאור של אמא שלי)? תודה מראש על התשובה!

שלום, אין ספק שהתיאור מעט שונה עכשיו. אם נראה לך שהוא עדיין סובל מאד מגזים הייתי מציע שימוש ב R37 JUNIOR שזהו תכשיר הומיאופתי לטיפול בבעיה.

מנהל פורום רפואת ילדים