מעבר מנוטראמיגן לנובאלאק HA

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/12/2001 | 14:31 | מאת: דנה

בני בן ה-8.5 חודשים אובחן כבר מגיל חודשיים כאלרגי לחלב על בסיס פרה וכן לחלב על בסיס סויה. מאז הוא אוכל מוטראמיגן. לאחרונה רופא הילדים המליץ לנו להעביר אותו לנובאלאק HA , בטענה שזה עדיף על נוטראמיגן. האם יש טעם בהעברתו לתחליף שונה,בייחוד לאור העובדה כי הוא אוכל רק 300 מ"ל ליום,והשאר מוצקים? האם יש יתרונות לנובאלאק לעומת הנוטראמיגן? תודה מראש על תשובתך!

16/12/2001 | 22:43 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

מדיבר בשתיפורמולות היפואלרגניות אשר ההבדלים ביניהם אינם גדולים לצורך שלך. הייתי נצמד למה שהוא לוקח כרגע אם מדובר בכמויות קטנות ממילא. שיקול אחר הוא המחיר. במידה וישנו הבדל מסיבי ייתכן ותרצי לשקול מעבר לפורמולה השניה.

מנהל פורום רפואת ילדים