שינה בצהריים, למה?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/12/2001 | 15:29 | מאת: ש

אני בן 14, וחברה שלי הבת 14 ישנה כמעט כל יום גם בצהריים, היא הולכת לישון ב-3 הערך ויכולה לקום מקסימום עד 7!! היא אומרת שהיא עייפה, אבל היא הולכת לישון בלילה 8 עד 10 שעות! זה לא מספיק לה! אני רוצה לדעת מה עושים, ולמה זה קורה?

13/12/2001 | 19:14 | מאת: ד"ר הדר ירדני

ש יקר, שינה בגיל ההתבגרות יכולה להיות טבעית ותקינה. יש כמובן לבדוק שעייפות היתר לא קשורה בחוסר אכילה (דיאטות מטורפות), פעילות יתר גופנית, לקיחת תרופות או דברים אחרים, חוסר ברזל, מצב נפשי ? עצתי, עזור לאותה חברה להגיע לבדיקה רפואית, או לשיחה מקצועית, באם יש צורך, ניתן גם לפנות להורים או ליועץ בבית ספר. בברכה,

מנהל פורום רפואת ילדים