כולסטרול גבוה אצל ילדים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/10/2008 | 20:52 | מאת: gali

שלום רב האם ערכי בדיקות הדם של הילדים כמו כולסטרול ו:TSH הינם נבדקים במעבדה לפי ערכים של מבוגר?? כי קיבלתי את הבדיקות של ילדי גיל 5,3.5 והערכי הנורמה של הבדיקות זהים למבוגרים. יצא להם כולסטרול 200 גבוהה מאוד. וכשהסכלתי על הערכים שלי כמבוגר, ראיתי שהם זהים לערכים של הילדים. אז האם הערכים זהים? תודה gali

שלום, בנושא של כולסטרול הערכים הנורמלים זהים לילדים ומבוגרים. יתכן ושי לכם בעיה משפחתית של ערכים גבוהים.

מנהל פורום רפואת ילדים