חלבון בשתן אצל תינוק - דחוף!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/07/2008 | 21:28 | מאת: גל

שלום רב. לבן שלי בן 11 חושדים היה חום שבוע ימים, חשבנו שזה בגלל השיניים שבידיוק עכשיו יוצאות והשתמשנו בפתיליות אקמילי. אבל החום היה יורד רק לכמה שעות וחוזר ל-38.5. רופא הילדים איבחן אצלו דלקת באוזניים ונתן "מוקסיפן פורטה" בנוסף שקיעת דם יצאה (45) ונמצא חלבון בשתן (75). חזרנו על הבדיקה למחרת והערך של החלבון לא השתנה. מה לעשות? והאם אנטיביוטיקה עלולה להחמיר את המצב? ומה זה בכלל אומר פרוטאינוריה? תודה.

שלום, זה יכול להיות כתוצאה ממחלת החום. כמובן שיתכן ושי גם דלקת בשתן. הייתי מציע לקחת גם שתן לתרבית ובכל מקרה הכיסוי האנטיביוטי יכול להועיל לשתי הבעיות.

מנהל פורום רפואת ילדים