ויטמין a&d שאלה חוזרת!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/12/2001 | 18:03 | מאת: דניאל

שלום, ברצוני לשאול שאלה פעם שניה כי התשובה שקיבלתי כאן ממכם סותרת למה שהרוקח הנחה אותי בתי בת החודשיים התחילה לקבל ויטמין a&d של ד"ר פישר - ללא שמן!!! בעלון רשום שני דברים שנראו לי מאד מוזרים: האחד : לתת את הטיפות בתוספת קצת מים בעזרת כפית, למרות שאתם המלצתם לי לזלוף לה ישר לפיה. והדבר השני רשום שאישה מניקה צריכה להוועץ עם רופא לפני השימוש בויטמין.. ואתם אמרתם שאין שום סיכון וממולץ לתת מגיל חודש תוספת של ויטמין a&d ברצוני לדעת תשובות ברורות... אודה לתשובתכם דניאל

01/12/2001 | 18:27 | מאת: ד"ר הדר ירדני

דניאל יקרה, הטיפות שנתנות בטיפת חלב בדרך כלל הן אולאוויט של ויטמאד. גם הטיפות של ד"ר פישר בסדר. מתן עם מים, עם כפית או ישירות לפה, אינו משנה כל כך. יותר פשוט, לדעתי, לתת את הטיפות ישירות לפה. את מניקה, אבל לא לוקחת את הויטמין. אין בעיה לתת לתינוק אותו. בברכה,

02/12/2001 | 03:10 | מאת: טל

שלום ד"ר ירדני, תודה על תשובתך.. אני מניקה ללא תוספות ואני עצמי לוקחת כל יום טבליה של מולטי ויטמין שהייתי לוקחת בזמן ההריון.. לפי המלצת הרופאה.. ובנוסף אני נותנת לילדה שהיא כיום בת חודשיים את הויטמידין = טיפות של ד"ר פישר האם לדעתך אין שום הבדל בין לתת עם מים לבין לתת ללא אלא לזלף לה בפה שתי טיפות??? אם כך אז למה בעלון רשום להוסיף קצת מים בכפית???? אודה לתשובתך תודה טל

מנהל פורום רפואת ילדים