אוכל לתינוק!!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/12/2001 | 08:37 | מאת: מממ2

שלום לך , תינוקי בן 5 וחצי חודשים אני בשבועים האחרונים התחלתי לתת טעימות לתינוק גזר , תפוח אדמה וקישוא. היום הוא כבר אוכל את הכל מעורבב וגומר כמעט את הכל. האם אני יכולה לבדוק לתת לתינוק דלעת ובטטה מתוקה , בנפרד בפעם הראשונה ולאחר מכן לערבב לו את זה עם הכל? יש לציין שעד לו מזמן התינוק אכל רק מהשד שלי , ולפעמים קצת סימילאק בקבוק שניים במשך היום. נ.ב מסביב לבולבול של התינוק עד עכשיו העור לא סימטרי , בגלל הברית . האם זה בסדר יש לציין שהברית עברה בשלום ללא כל בעיות , מתי זה אמור להסתדר? האם כל פעם שתינוק עושה פיפי הבולבול שלו צריך לעמוד? , אני לא רואה שהבולבול שלו עומד מתי שהוא עושה פיפי? האם יש סיבה לדאגה כל שהיא? אודה לתשובתך בהקדם!!!

01/12/2001 | 18:16 | מאת: ד"ר הדר ירדני

כותבת יקרה, את בהחלט יכולה לבדוק גם דלעת ובטטה. עדיף אכן לבדוק כל ירק לחוד. באם לא נראות תופעות של אלרגיה, של פריחה, שלשול, וכדומה, הרי שניתן להוסיף את הירק לכלכלה. לאחר הברית, נשאר לפעמים עודף עור. עם הגדילה של הפין, עודף זה פחות נראה והצורה מסתדרת. לעיתים, כשהעודף גדול מדי יש צורך לבצע תיקון. זה לא נשמע לי המצב שאת מתארת. נראה לי, בלי שהסתכלתי בעצמי, שאת מתארת מצב תקין. הפין לא חייב "לעמוד" בזמן הטלת שתן. בברכה,

מנהל פורום רפואת ילדים