דלקת אוזניים
דיון מתוך פורום רפואת ילדים
בני בן שנה ולפני כמה ימים סיימנו דלקת אוזניים והיום היא חזרה לבקר , איך אפשר למנוע, ובמה אפשר לעזור ולהקל על הכאב כרגע אני מטפלת בטיפות אוזניים אוטידין, לבני לאחרונה הופיעו נקודות אדומות באיזור כף היד עד למרפק בעיקר, פה ושם גם בגוף, ידוע לי שזה מהחום מזיעה (חררה) רציתי לדעת אם יש לזה תחושה כל שהיא ואם כן ולא נעימה אז אם יש משהו שאני יכולה להשתמש כדי להרגיע ? תודה מראש על שתי התשובות.
שלום, חשוב שרופא יבדוק את האוזן כיון שיתכן ויש צורך בטיפול אנטיביוטי חוזר. האוטידין טוב לכאב וכמובן ניתן לתת אקמול או נורופן. הפריחה ביד יכולה להיות אלרגית ויש לראות את הנגעים כדי לאבחן. יתכן והוא בא במגע עם משהו שגורם לתגובה זאת.
היי טיפות אירוסן הן טיפות אוזניים שאני מנדבת לך כאמא לשניים שחוותה על בשרה כל תלאה שבטיפול בדלקות אוזניים וכמות עצומה של אנטיביוטיקה. תמצאי אותם באתר ששם נודע לי על קיומם. האתר http://www.ramimor.co.il/ אגב כל ילדי היישוב שלנו רכשו אותם ואין יותר דלקות אוזיים וצורך באנטיביוטיקה מאז. בהצלחה ושמחה לתרום. שירה דגן