sids

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/01/2006 | 12:55 | מאת: מיכל

שלום, אני מצפה לילדי הראשון. אתמול הייתי בקורס הכנה ללידה. רופאת ילדים דיברה על תופעת מות עריסה. חילקה דף לגבי הנחיות ואחד הסעיפים הוא לא להשתמש במוניטור נשימתי. כשאומרים מוניטור נשימתי, מתכוונים ל"בייבי סנס"? למה טוענים שזה אסור ללא המלצת רופא? זה אמור דווקא להתריע, אז מה רע בזה? אשמח לקבל תשובה. תודה רבה!

שלום, היא כנראה התכוונה למוניטור מקצועי שאותו מחברים רק בהוראת רופא. הבייבי סנס הינו מוניטור ביתי, והוא טוב, אלא שיש לו אזעקות שוא לא מעטות היכולות לגרום להתקף לב להורים.

מנהל פורום רפואת ילדים