תינוקת בת חודשים בוכה בעיקר בלילות- נולדה פגית
דיון מתוך פורום רפואת ילדים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
נולדה לנו תינוקת מדהימה היום כבת חודשים ,בוכה בלילות- נולדה פגית משקל 1900גר' היום שוקלת יפה כרוצוי . לכאורה לאחר האוכל ולאחר הוצאת אוויר התינוקת מתעוררת ולא מצליחה לישון ברצף וכל הזמן בוכה רק על הידיים שקטה . שותה רק חלב סימילק כל 2.5 שעות לפעמים כל 3 שעותאני מבקשת לדעת מה ואיך אפשר לעזור לה ולנו כהורים שלא מצליחים לישון בלילות יחד איתה?
שלום, קרוב לודאי שעדיין היום והלילה שלה הפוכים והיא למדה שטוב על הידיים. נסו לגמול מהידיים ולא להרבות בכך ולא להרגיל אותה לשינה על הידיים -זאת רעה חולה. ברגע שתגמלו אותה מהידיים היא תישן טוב יותר.
אני מאוד מודה לך ד''ר דני שינהר על תשובתך ,רציתי לדעת איך אוכל לשלול בעיה אחרת מלבד גמילה מידיים . נאמר לנו כי אסור לתת לתינוק לבכות כי אחרת יגדל ללא בטחון עצמי. זאת הסיבה שאנו לוקחים אותה על הידיים .