שינה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/11/2001 | 14:02 | מאת: אורלי

שלום רב, בני בן שנה ו-7 חודשים ואוהב לישון, כנראה.... הוא קם כל בוקר בסביבות השעה 7 והולך לגן עד 1 בצהריים. כשאני באה לקחת אותו מהגן (ב-1 בצהריים), הוא מייד (בד"כ) נרדם במכונית וממשיך לישון עד 5-5.30 אחה"צ. אתמול הוא ישן עד 5:45 אחה"צ. בערב הוא הולך לישון בסביבות השעה 8:30-9 בערב וישן רצוף כל הלילה עד הבוקר. בגיל שנה ערכנו לו בדיקת דם ורמת ההמוגלובין שלו היתה תקינה. עליי לציין שבני פעיל בשעות הערות שלו ואינו מראה סימנים מיוחדים של עייפות או חולשה. שאלתי היא, האם זה נורמלי בהתחשב בגילו והאם עליי להעירו אחרי זמן מסוים של שינה? (משקלו 12 ק"ג וגובהו 86 ס"מ) בברכה, אורלי.

26/11/2001 | 19:49 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

גובהו, משקלו והרגלי השינה שלו נורמליים לגיל. נראה לי שהוא הולך לישון מעט מאוחר בערב, אך סביר שזה קורה עקב שנת הצהריים הארוכה.

מנהל פורום רפואת ילדים