כאבי בטן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/11/2001 | 09:13 | מאת: רונית

ביתי בת ה -5 סובלת מכאבי בטן בד"כ בבוקר/ערב בדיקות השטן יצאו תקינות בדיקת צואה אין לי אפשרות לעשות כיוון שזה בעיה בבוקר בנתיים הכאבים ממשיכים מה עושים????? תודה מראש.

26/11/2001 | 19:51 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

כאבי בטן יכולים להיות מסיבות רבות. במידה וכאבי הבטן מתמשכים ללא שינוי כללי במצב הילדה, ללא הקאות, בחילות שלשול או חוסר תיאבון, ובעיקר במידה ומדובר בכאבים בשעה מסויימת של היום (לפני הליכה לגן, למשל) הרי שנדיר שמתגלית בעיה גופנית בבדיקות. בכל מקרה, ניתן לעשות בדיקות צואה בכל שעה שהיא לא רק בזמן הכאבים. במידה והכאב נמשך נא לגשת לרופא להערכה לגבי קיום בעיה גופנית כלשהי.

מנהל פורום רפואת ילדים