רוטה וירוס
דיון מתוך פורום רפואת ילדים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום רב! בתי בת חמישה חודשים לפני כחודש הפסקתי להניק והתחלתי לתת לה סימילק כמה ימים לאחר מכן החלה לשלשל וכך עד היום(כמעט 3 שבועות)בבדיקת צואה התברר שזה רוטה וירוס,הרופא רגוע אני לא .למרות שאני מקפידה לשטוף את הטוסיק של הילדה הוא די אדום והמשחות לא כ"כ עוזרות. ניסיתי לעבור לאיזומיל אך גם זה לא עזר מה עושים??? אני כבר יוצאת מדעתי כמה זמן זה עוד יכול לקחת???
שלום, שלום, עברו למספר ימים לכלכלה צמחית על בסיס סויה ולא חלב. השלשול כיום נובע מהרירית של המעי שנפגעה מהוירוס. ניתן לתת לה גם פרוביוטיקה לתינוקות.
לבני היה איזה וירוס לפני חצי שנה ניסיתי כל מיני משחות בסוף המטפלות בגן המליצו לי על משחה שיש לה ציור של כלב והשפורפרת לבנה , ניגשתי לסופרפארם וביקשתי מהרוקח את המשחה ותאמיני לי זה עזר בצורה נהדרת ומאז יצא לי להשתמש בזה שוב ואני מרוצה מאוד מהמשחה ( כן אני לא זוכרת את שם המשחה אבל הרוקח יודע במה מדובר ) מצוייר הכלב נקניק כזה ...על גבי המשחה וזה בא בשתי גדלים , תקני את השפורפרת הגדולה ותמרחי בכל החתלה .