ניתוח שקדים
דיון מתוך פורום רפואת ילדים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
בני בן השנתיים ושלושה חודשים סובל מדלקות גרון חוזרות ונשנות. היום היינו בהתייעצות עם רופא אאג והוא קבע כי לדעתו המקצועית יש חובה לנתח את הילד. כתב כי השקדים מוגדלים מאד כמעט נושקים. לא אודם .להערכתו שי לכרות שקדים + ADE בשל נשימת פה ונחירות. הופננו לשניידר. אני אשמח לשמוע חוות דעת לגבי תופעות לוואי ותגובות לאחר הניתוח + משך החלמה
שלום, משך ההחלמה הוא יחסית קצר של 3-4 ימים. לרוב יש שיפור בתסמינים אך לא בטוח שכמות הדלקות בגרון תפחת. יש סיכוי שיהיה שיפור בנשימה. אין כמעט תופעות לוואי לניתוח. האם ניסיתם טיפול ברפואה משלימה לפני הניתוח ? להומיאופתיה מודרנית יש טיפולים מועילים וטובים ששווה לנסות. בהצלחה.
עברנו את הניתוח לפני כחודש ימים והשיפור באופן הנשימה הוא מדהים. להבנתנו (אינני רופא כאמור רק אבא) הסיכון המשמעותי הוא בהרדמה המלאה ובדימומים אפשריים. בכל מקרה שהינו 24 שעות בהשגחה בבית החולים, תופעות הלוואי זה בכי לאחר ההתאוששות מהניתוח וכאבים במהלך היום. בשעות הערב הילדה כבר אכלה קלות ולמחרת חזרנו הביתה.