צהבת ילודים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/11/2001 | 16:59 | מאת: דלית

מהי רמה גבוהה של צהבת ילודים?

24/11/2001 | 21:51 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

צהבת יילודים קיימת במידה זו או אחרת כמעט בכולם. רמת הצהבת המדאיגה קשורה במשקל לידת התינוק, האם היה פג או לא, האם יש מחלות רקע כלשהן ובעיקר גילו (בשעות וימים). כמוכ חשוב לדעת מה היו הרמות הקודמות ולאן מגמת הצהבת. עדכני אותי ואתן תשובה מדויקת יותר.

08/06/2002 | 20:40 | מאת: ישראלה

איזה ערך של התבחין המשולש מהווה המלצה לבדיקת מי שפיר לבת 27?

08/06/2002 | 21:23 | מאת: ישראלה

02/08/2006 | 13:16 | מאת: דתיה

התינוקת שלי בת שבועיים. שוחררה מבי"ח עם בילורובין 6. אחות טיפת חלב זיהתה היום שהתינוקת צהובה. לדבריה עלי לדלל את ההנקות עי הזנה במעט מיים לפני כל הנקה ובנוסף לצאת הרבה עם התינוקת לאור. 1. האם כך לנהוג? (הרי תהייה לכך השפעה על כמות החלב שאני "מייצרת") 2. האם אין הכרח לבצע בדיקת דם? 3. מה יכולות להיות ההשלכות של צהבת כזו?

מנהל פורום רפואת ילדים