עיכול החלב

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/11/2001 | 09:55 | מאת: ענת

תודה לך דר' ירדני על הצעתך לתת לבני חלב סויה . אך לצערי , התופעה חזרה על עצמה . כהוא שתה את חלב הסויה , הוא קיבל כאב בטן , ומיד שלשל . התופעה זהה לשתיית חלב פרה . ואני חוזרת , שהוא אוכל את שאר מוצרי החלב הכוללים גבינות ומעדנים , אין לו שום תופעת לואי . זה מאד מוזר .

23/11/2001 | 21:34 | מאת: ד"ר הדר ירדני

ענת יקרה, שליש מהרגישים לחלב פרה רגישים גם לסויה. יתכן שזה המקרה פה. עדיין איני מבינה מדוע אין אותה תופעה באכילת מוצרי החלב השונים אבל נצלי את זה ותני לו מוצרי חלב ואל תתני לו לשתות חלב בכמות גדולה. בברכה,

מנהל פורום רפואת ילדים