נפילת תינוקות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/11/2001 | 17:55 | מאת: חגית

שלום אני אם לבת בגיל 10.5 ח' שלשום הילדה נפלה לאחור בניסיון לעבור מרהיט לרהיט . הנפילה השמיעה בום די רציני בתי בכתה כדקה (שנראתה נצח) ללא קול ,עם השמעת הקול הראשון היא פלטה מעט חלב. מאז (וזה אולי ישמע מצחיק ) הילדה הפסיקה לעשות שלום פעולה שעשתה ללא שום קושי ובהנאה רבה. האם יש קשר בין הנפילה ואי עשיית שלום האם יכול להיות שנגרם לה איזשהו נזק בלתי הפיך כתוצאה מהנפילה? אודה לתשובתכם.

21/11/2001 | 21:15 | מאת: ד"ר הדר ירדני

חגית יקרה, האם היא מפעילה את היד בצורה תקינה חוץ מאי עשיית השלום ? אולי יש משהו שכואב לה כשהיא מרימה את היד ? מכיוון שעברו 3 ימים וכל מה שאת מתארת הוא אי עשיית שלום, ובאם תפקוד היד תקין, לא נראה לי שזה קשור לנפילה. באם יש בעייה בהנעת היד ושימוש בה, פני בהחלט לבדיקה. בברכה,

מנהל פורום רפואת ילדים