תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/11/2001 | 13:15 | מאת: ענת

בני בן שנתיים וחצי אוכל ואוהב מוצרי חלב הכוללים גבינות רכות וקשות ומעדנים ואין לו כל תופעת לואי . ברגע שהוא שותה חלב או שוקו הוא מקבל כאב בטן ומיד משלשל. תופעה זו התגלתה מיד עם הפסקת שתיית תחליף החלב . זה מאד מוזר והכיצד יתכן ? תודה

21/11/2001 | 17:27 | מאת: ד"ר הדר ירדני

ענת יקרה, זה לא מדהים ואפילו מוכר, אמנם לא חביב. ישנם אנשים, שיש להם בעיה עם פירוק חלבון החלב. מוזר שאת שאר מוצרי החלב הוא אוכל ללא בעיה. אולי מדובר על כמות. עצתי, אל תתעקשי על חלב, ישנם היום מוצרי סויה רבים ואף טובים. שווה לנסות. בברכה,

מנהל פורום רפואת ילדים