תינוק עירני (בלילה)

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/11/2001 | 10:54 | מאת: ענבל

בני בן 5 חודשים, מאז שנולד היה "נודניק" ובילה שעות על הידיים ( זהו ילד שלישי !) אבל בלילה תמיד ישן. כשהתעורר - אכל וחזר מיד לישון. בימים האחרונים הוא מתקשה להרדם במשך היום ובערב, ומתעורר פעמים רבות בלילה. הבעיה היא שהוא ערני ולא חוזר לישון. אנחנו מקפידים על סביבה שקטה, חושך, נדנוד בעגלה וכו' - אבל הוא חייכן ומלא מרץ. יש לציין כי הוא "זריז" ביותר - התהפך בגיל 3 חודשים ועכשיו הוא מתחיל לזחול. תודה, אמא מותשת...

20/11/2001 | 13:08 | מאת: אמירה

שלום! אמנם אני לא רופאה אך יש לי ילדים... יכול להיות שבנך מצמיח שיניים וזה גורם לו לחוסר שקט ..

20/11/2001 | 13:26 | מאת: ענבל

יכול להיות... אבל שני ילדי הגדולים (וגם שאר הילדים במשפחה המורחבת) הוציאו שיניים בסביבות גיל שנה, והוא רק בן 5 חודשים. חוץ מזה, לא נראה שממש מציק לו משהו - הוא פשוט עירני !

מנהל פורום רפואת ילדים