כיצד תזונה בבוקר משפיעה על ריכוז התלמידים?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/11/2001 | 11:36 | מאת: אדוה ונטלי

שלום רב! אנו תלמידות שעושות עבודה בנושא הנ"ל נשמח אם תוכל לעזור לנו ולספק לנו מידע בנושא. אם באפשרותך גם לשלוח לנו חומר נוסף על המרכיבים שבארוחת הבוקר המשפיעים על ריכוז התלמידים. נשמח אם תוכל לענות לנו בהקדם תודה מראש!

19/11/2001 | 18:42 | מאת: ד"ר הדר ירדני

אדוה ונטלי יקרות, נשמח לשלוח לכן חומר, אך באיזה גיל וכתה מדובר על מנת שנדע מה לשלוח ובאיזה רמה. כדאי לכן גם לפנות לדיאטנית ילדים לעזרה. אני בטוחה שתוכלו לעשות זאת דרך קופת החולים שלכם, שם גם בוודאי תוכלו למצא עלונים על כלכלה. בברכה,

03/12/2001 | 09:15 | מאת: אדוה ונטלי

קיבלנו את תשובתכם ואנו מודות לכם על העזרה שהסכמתם לספק לנו אז אנחנו בכיתה ט' ובגיל 14-15 תודה!

19/12/2001 | 12:09 | מאת: אדוה ונטלי

לד"ר הדר ירדני שלום רב! אנו אדוה ונטלי עושות עבודה על תזונה ומבקשות עזרה ממך . אנו בנות 14-15 {כיתה ט} נשמח לקבל את עזרתך בתודה מראש ! *הודעה זו היא תשובה להודעתך הקודמת

25/11/2001 | 01:26 | מאת: פרופ' צבי צדיק, אנדוקרינולוג

דר נחום וייסמן , גסטרואנטרולוגיה-ילדים פרסם מחקר בנושא זה. כדאי לכם לפנות אליו ולמסור דש ממני פרופ צבי צדיק מנהל אנדוקרינית ילדים מרכז רפואי קפלן, רחובות

מנהל פורום רפואת ילדים