ויטמינים תינוקת 7 שבועות???????

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/11/2001 | 11:01 | מאת: דניאל

שלום שוב ד"ר מיכאל!!!! שאלתי שאלה ספציפית האם אתה מכיר סוג של ויטמינים "poly-vi-sol"?????? של חברה בשם: mead johnson nutritonals המרכיבים של הויטמינים הם: vitamin a - 1500 iu vitamin c 35 mg vitamin d 400 iu vitamin e 5 iu thiamin 0.5mg riboflavin 0.6mg niacin 8 mg vitamin b6 0.4 mg vitamin b12 2ug האם אני יכולה לתת לה מזה או שעדיף שישלחו לי מהארץ את הנוזל שמרכיב רק שני ויטמינים a and d ????? אני מתגוררת בחו"ל וזה מה שהרופא המקומי המליץ לתת לביתי בת 7 השבועות? אך הבנתי שבארץ נהוג לתת רק a and d , בגיל זה.. אשמח אם תוכל לומר לי את שם החברה בארץ שאוכל לבקש שישלחו לי מהארץ מאיזה גיל נהוג לתת לתינוקות ויטמינים a and d? ברצוני לציין שאני מניקה .. ,תודה מראש טל

19/11/2001 | 18:24 | מאת: ד"ר הדר ירדני

טל יקרה, אינני מכירה את ההתכתבות הקודמת שלך עם ד"ר רוטשטיין. ידוע לי שכמנהל הפורום הוא אינו מוכן לציין שם של מוצר זה או אחר או להמציץ על מתן זה או אחר. מה שמקובל לתת בטיפת חלב בארץ זה ויטמין A?D הפשוט ביותר בצורת טיפות. נותנים את זה מגיל חודש ועד שנה. אין צורך במרשם רופא. מה שאת מתארת זה תכשיר עשיר מאד בויטמינים מסוגים שונים. אינני יודעת היכן את נמצאת, אולי באחת מארצות העולם השלישי ? יתכן שיש בעיות תזונה במקום הנ"ל ולכן מומלץ לתת מגוון רחב יותר של ויטמינים. אם בתך יונקת ואת אוכלת כלכלה עשירה ומגוונת, נראה לי שאת יכולה להסתפק בויטמינים שמקבלים בארץ, וברזל בגיל 4 חודשים. אם את נותנת תחילף חלב, צריך לראות איזה ומה הוא מכיל. בברכה,

21/11/2001 | 09:48 | מאת: סיון

התמיסה המקובלת בבית מרקחת בארץ היא אקוויטול. צריך להכנס ולבקש A+D לתינוקות. מאד פשוט

מנהל פורום רפואת ילדים