ויטמין לתינוק דחוף!!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/11/2001 | 16:53 | מאת: מממ2

שלום לך, תינוקי בן 5 חודשים , אני נותן לו ויטמן AּD שתי טיפות ליום , האם זה בסדר ועד איזה גיל והאם אני לא צריך לצמצם לטיפה אחת? בנוסף אני מתחיל מעכשיו לתת לו ויטמין ברזל שלוש טיפות ליום , האם זה בסדר , אני נותן לו את הויטמין ואחר כך את הברזל בזמן קצר האם זה בסדר?, והאם אני צריך לתת לו את הברזל לאחר ארוחה או שזה לא משנה? אודה לתשובתך המהירה נ.ב התינוק מניק ובמשך היום בעבודתי התינוק מקבל גם בקבוק סימילאק.

18/11/2001 | 22:02 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

המשך לתת את הוויטמינים והברזל כך. אתה עושה נכון. ניתן לתת את הברזל לאחר הארוחה אך הדבר אינו הכרחי. ואם תוכל להסביר לי מה דחוף (!!) בשאלתך, אודה.

מנהל פורום רפואת ילדים