פוליויסול - ויטמינים ?????

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/11/2001 | 14:44 | מאת: דניאל

שלום, יש לי שאלה חוזרת, הרופא של בתי בת 7 שבועות המליץ להתחיל לתת לה ויטמינים בשם "פולי ויסול" = אני מניקה אותה.. האם באמת בגיל כזה נחוץ לתת לה את הויטמינים האלו הספציפים או שנהוג לתת משהו אחר. היועצת הנקה פה בפורום טוענת שלא נותנים ויטמינים לפני גיל 4 חודשים .. הייתי שמחה לקבל תשובה לשאלתי ולדעת האם לתת או לא? כי רכשתי את הויטמינים בשם "פוליויסול" תוצרת ארה"ב... אודה לתשובתך בהקדם תודה

18/11/2001 | 22:11 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

תינוקות בגיל זה מתחילים בקבלת וויטמין A וויטמין D. מעבר לכך אין צורך בכל וויטמין אחר וניתן לרכוש תכשיר המכיל וויטמינים אלו בלבד. אין חשיבות לסוג או ליצרן.

מנהל פורום רפואת ילדים