עצירות תינוקית

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/11/2001 | 19:01 | מאת: קרן

בני בן 4.5 חודשים ניזון מסימילק כבר שבועיים. מאז יש לו "עצירות" ואני שמה לב כי היציאות כרוכות בהתאמצות רבה. איך אוכל לעזור לו? האם אפשר לעשות משהו שיקל על היציאות הקשות? (אגב - לפעמים אחת ליומיים - שלושה...) תודה(-:

17/11/2001 | 20:55 | מאת: ד"ר הדר ירדני

קרן יקרה, שינוי בכלכלה יכול להוביל לעיתים לשינויים ביציאות. מכיוון שעברו כבר שבועיים ולפי מה שאת מתארת אין הטבה במצב, הייתי ממליצה לך לנסות כלכלה אחרת. לרוב אינני אוהבת שינויים רבים ותכופים בכלכלה, אבל אם זה המצב, ואני לא חושבת שטיפול במרככי צואה הם הדבר הנכון לעשותו, הייתי ממליצה על נסיון לביצוע שינוי . אם יעברו שוב שבועיים והתמונה לא תשתנה, או אז כדאי להתייעץ שוב. בברכה,

21/11/2001 | 11:04 | מאת: dag

יש לי תינוקת בת כ- 8 שבועות ואני מניקה הנקה מלאה. בשבוע האחרון לתינוקת יש צואה פעם ביום ואתמול בכלל לא. האם נורמלי או צריך איזה שהוא טיפול? תודה.

מנהל פורום רפואת ילדים