דלקת העור האטופית

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/04/2004 | 07:37 | מאת: שירה

שלום, אני לא רואה פורום של עור ולכן אני שואלת בפורום זה. מהי דלקת העור האטופית ואיך היא תשפיע על תינוק בן 3 חודשים מעכשיו והלאה?

שלום, דלקת אטופית של העור הינה דלקת אלרגית של העור ממקור לא ידוע. קשה לדעת מה יהיה ההמשך בתינוק כל כך צעיר , אבל הייתי ממליץ להבדק אצל רופא עור מומחה לילדים שיאשר את האבחנה והוא יוכל להתרשם מהחומרה ואולי לתת הערכה לגבי העתיד , למרות שקשה מאד לעשות זאת.

18/04/2004 | 23:34 | מאת: מיכל

הבת שלי שבת 6 היום אובחנה עם אטופיק דרמטיטיס לפני כמעט 6 שנים אצל מספר רופאים. רק כשהגעתי להתיעצות אצל ד"ר אביקם הראל - מנהל היחידה לאטופיק דרמטיטיס בבית חולים דנה (איכילוב) הבנו שמה שיש לה זה לא זה אלא משהו אחר שעבר עם משחה פשוטה... מאידך בני הן השנה וחצי כן יש לו את זה וזה שקט ביותר עם משחה שנרקחה במיוחד בבית מרקחת עבורו - גם בהנחיית אותו הרופא. מומלץ בחום להגיע אליו להתיעצות.

מנהל פורום רפואת ילדים