בישול ירקות ופירות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/02/2004 | 16:41 | מאת: מיקי

שלום, בני בן 7 חודשים ומסרב לאכול פירות טריים, ואוכל מדי יום תפוח ואגס שבושלו כ- 10 דקות. נאמר לי שהבישול מוציא את כל הויטמינים. האמנם? ואם כן: 1. האם יש לכם עצה? 2. האם גם ירקות שבושלו למרק אינם מזינים מבחינת ויטמינים? תודה, מיקי

11/02/2004 | 22:19 | מאת: ד"ר מיקי שטיין

אכן בישול הור חלק מהויטמינים ואפשר להשלים אותם ע"י טיפות מולטיויטמינים לתינוקות

מנהל פורום רפואת ילדים