חיסונים אשמח למענה בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/05/2024 | 12:34 | מאת: לירי

דוקטור שלום התינוק שלי בן 7 חודשים מחוסן רק להפטיטיס בי וויטמין קיי שהבאתי אחרי הלידה בבית חולים. שאר החיסונים הוא לא מחוסן פוליו,מחומשת רוטה כבר פספסנו וכו... הוא אמור להכנס לגן בגיל שנה, הילד בריא מאוד מתפתח יפה חשוף למשפחה . האים לדעתך אפשר לוותר על החיסונים בשלב הזה ובגיל הזה ,או שאפשר לעשות רק את המומלצים ,כי אני שואלת מה אחוזי ההדבקה שהוא יכול להדבק בהם,שעלת עשיתי בהריון והנקתי אותו 4 חודשים,מאמינה שכל בנוגדנים עברו לילד, 1-האים לדעתך לוןתר בשלב הזה ואם לא איזה כן דחופים ומומלצים היית מציע? 2-מה הסיכון לעשות אחרי דחייה ארוכה ולא לפי זמנים קבועים? 3-פספסנו רוטה מה לדעתך עליי לשים דגש ? אדמח למענה בבקשה והסבר שאוכל להבין תודה

שלום, שאלות מורכבות וגדולות.הייתי מציע לברר את העניין מול רופא הילדים שלכם ולא בפורום הזה.

מנהל פורום רפואת ילדים