מה זה יכול להיות .

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/04/2024 | 16:16 | מאת: נינה

שלום דוקטור,רופא המשפחה שלנו בחופש אז החלטתי לשאול באתר,בתי בת 17 ביום אחד התחיל לה (סליחה על התיאור)שלשול שחור כמו מים/ממרח שוקולד,כאב ראש, טמפרטורה 35,5(כבר עברה) חולשה משככי כאבים לא ממש עוזרים .. בינתיים זה יום אחד ככה כמעט יומיים מה זה יכול להיות,מה לעשות? תודה מראש!

שלום, קשה לענות מבלי לבדוק אותה. שלשול שחור כמוזפת בעל ריח רע יכול להיות דם מעוכל מדימום במערכת העיכול העליונה מה שקרוי מלנה. זאת יכולה להיות סיבה לחולשה

מנהל פורום רפואת ילדים