פליטות מרובות ואי שקט

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/04/2024 | 23:26 | מאת: רעות

שלום הבת שלי בת חודש וכמה ימים, בזמן האחרון ממש לא נינוחה אחרי האכלות (משלבים תמ״ל נוטרילון והנקה) יש לה פליטות מרובות אחרי האוכל ובכלל יכול להיות גם שעתיים אחרי, מלווה בבכי לבת הגדולה שלי היה רפלוקס וזה מרגיש די דומה אך לא בהכרח זוכרת האם יתכן אלרגיה לחלב? יש תסמינים נוספים שצריך לבדוק? האם נכון להתחיל בגיל כזה AR? תודה רבה לך

שלום, זה אכן נשמע כמו רפלוקס. אלה התסמנינים. ניתן בהחלט לעזור עם AR ואשמח גם להציע טיפול טבעי שעוזר מאד לפתור את הבעיה

מנהל פורום רפואת ילדים