שינה תינוקת בת 8 חודשין

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/03/2024 | 22:52 | מאת: קרן

יש לנו בת בכורה בת 8 חודשים. היא ישנה איתנו במיטה (יש לנו מיטחברת אבל מרגיש לי שקר לה שם) טקס שינה- אוכל, אמבטיה, טקס והנקה. בדרכ נרדמת בהנקה. בשבוע האחרון החלטתי לתת לה בקבוק במיטה לבד ואז שהיא מסיימת היא בוכה ומקבלת קצת הנקה. (זה נותן לי קצת זמן לסדר כשהיא עם בקבוק) היא קמה מלא פעמיים בלילה בצרחות. רוצה רק הנקה! ברגע שמקבלת נרגעת בשניה. ובקושי אוכלת. רק נשארת מחוברת. לפעמיין מצליחה להניח ולפעמיים היא מתעוררת ישר בצרחות, ושוב הנקה... היא לא ככ לוקחת מוצץ, וכשאני מנסה היא מתנגדת! הלפפפפ איך עושים שתישן יותר ושלא תקום בצרחות בלילה? תודה רבה

שלום, התחלת התיאור שלך היא מקור הבעיה-היא יושנת במיטה איתכם. היא לא יודעת להרדים את עצמה והחיבור אלייך הוא חיוני ביות רועכשיו בגיל הזה יש גם את ירדת הנטישה ואז הכל ברור. כל עצה שאתן לך תהיה קשורה במאבק מסוים איתה ואני לא בטוח שאת מוכנה לזה.

מנהל פורום רפואת ילדים