ספירת דם לתינוק בן שנה וחודש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/02/2024 | 09:07 | מאת: ברוך

בוקר טוב, לאחרונה ביצענו בדיקת דם לבננו בן שנה וחודש וקיבלנו את החריגות הבאות: IMMATURE GRANULOCYTES 0.18 k/ul IMMATURE GRANULOCYTES % 1.4 NEUTROPHILS % 16 LYMPHOCYTES 10 k/ul LYMPHOCYTES % 76.8 MONOCYTES % 4.6 HEMOGLOBIN 10.6 G/Dl MCHC 31.5 G/Dl MYELOCYTES BS % 0.9 ANISOCYTOSIS + MICROCYTES + שאר המדידות בערכי הנורמה. האם מדובר בממצאים מדאיגים? יש לציין שהבדיקה בוצעה אחרי רצף הדבקויות בוירוסים ודלקת ריאות (לאחר סיום האנטיביוטיקה). תודה רבה!

26/02/2024 | 10:11 | מאת: ברוך

יש לציין שהילד מרגיש מצוין. במידה ודרושים ערכים נוספים (מאלה שלא סומנו כחריגים) אשמח לצרף

26/02/2024 | 11:34 | מאת: ברוך

כמו כן, ואיני יודע אם רלוונטי, בננו אובחן מגיל כמה חודשים עם אטופיק דרמטיטיס

שלום, למעט אנמיה אין בעיה אחרת. הוא צריך תוסף ברזל

26/02/2024 | 13:22 | מאת: ברוך

תודה רבה!

שלום, למעט מעט אנמיה אין בעיה מיוחדת

מנהל פורום רפואת ילדים