חשוב מאוד על מצב הבת שלי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/02/2024 | 19:45 | מאת: לא אוכלה טוב , ירידה בתאבון שלה

למדתי כשהייתה בת שלושה שבועות שיש לה ריפלוקס, זה היה קשה לשני הצדדים, אז עזרתי לה לא להקיא את החלב בכך שנתתי לה חלב בשלבים, מנוחה של רבע שעה בין כל כמות, ולבסוף עמדתי בפה למשך חצי שעה. וכך המשכנו, אבל עכשיו, כשהיא הגיעה לחודשיים ו-10 ימים, היא מסרבת לאוכל ואף פעם לא רעבה גם אם היא יושבת חמש שעות בלי לאכול, שלא כמו כשהייתה בוכה על חלב כל 3 שעות. הארוחה שלה הייתה 120 מ ל חלב כל 3-3 וחצי שעות. אני שם לב שכשהיא שותה חלב הגזים מתגברים והיא בוכה כאילו כואב לה רק בימים אלו. היה לה וירוס שגרם לה לסתום את האף, ואני השתמשתי במים ומלח בשבילה. אבל אין דלקת אוזניים או צוואר, רק האף שלה. המצב מאוד קשה לה אני רוצה עזרה בבקשה אני לא רוצה שהיא תחלה כי היא מסרבת לחלב אבל אני מנסה לתת לה חלב לשעה. צריך לציין שכשהיא נולדה היא שקלה 3100 גרם ועכשיו היא בת חודשיים ו-10 ימים ושוקלת 5 קילו האם זה טוב? בבקשה תענו האם זה בגלל ריפלוקס או הנגיף שסתם לה את האף? או מה, למה היא בוכה ודוחה את החלב שעליו בכתה? היא גם מכינה קיקי ירוק ומימי. הריפלוקס סמוי.,

שלום, זה בגלל הרפלוקס וכנראה הוא סמוי והיא נרתעת מהאוכל כי היא פוחדת שיגרום לה סבל. ניתן לעזור ע"י טיפול טבעי ואשמח לעשור גם לכם.

26/02/2024 | 13:59 | מאת: דימא

איך אנחנו יכולים לעזור לה ? שתעבור את התקופה ? על איזי גיל הרפלוקס יסתיים ? יש פתרון או המשיך שאחלק לה בת החלב כל רבע שעה קצת ? מה הוא הטיפול הטבעי ? ולא עניתה האם המשכל שלה טוב ?.. בבקשה תעזור לנו 🙏

מנהל פורום רפואת ילדים