פצעים במצח של תינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/02/2024 | 22:21 | מאת: ורד

שלום דוקטור, בשבוע האחרון הבחנתי בריבוי פצעים קטנטנים לבנים על מצח התינוק שלי בן 4 חודשים. המצח אינו חלק, זה נראה קצת כמו אקנה... הוא אוכל סימילאק גולד קומפורט, אם זה משנה. הוא בריא באופן כללי אבל עדיין סובל מגזים וריפלוקס, לא רבוע בהאכלות. האם הפצעים הם משהו שצריך לבדוק אותו? תודה!

22/02/2024 | 08:38 | מאת: ורד

רק אציין גם שאני לא מניקה. הפצעים אדומים/לבנבנים קטנטנים צפופים ומתרכזים במרכז המצח של התינוק

26/02/2024 | 02:06 | מאת: ורד

כעת אני מרגישה גם על רגלי התינוק שהן לא חלקות אלא יש גבשושיות בלתי נראות ממש בכל הרגליים. נראה שזה מתפשט בהדרגתיות. אציין רק שאין לו חום, והתינוק לא נראה מוטרד מזה, אין שינוי בהתנהגות, אכילה וכד.

מנהל פורום רפואת ילדים