תסמינים חבלה בראש שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/02/2024 | 23:04 | מאת: ליטת

אם ילד קיבל זעזוע מוח או דימום מוחי עקב חבלה בראש התסמינים של ההקאות יכולים להופיע רק אחרי 10 ימים? או שמחייב 48 שעות מקבלת החבלה בראש? ואם נגרם דימום מוחי או זעזוע (ילדה שלא מדברת , לא יכולה להתלונן על כאבי ראש) האם התסמינים יכולים להופיע בהמשך נגיד חצי שנה או כשנה אחרי? והנזקים יכולים להיראות בעתיד או רק כשהיא יוצאת מכלל סכנה?

שלום, אם היתה חבלת ראש משמעותית לרוב התסמינים יופיעו מייד לאחר החבלה. ככל שמתרחקים מהחבלה ואין תסמינים הרי שכנראה לא קרה שום דבר מדאיג

מנהל פורום רפואת ילדים