שפעת וסטרידור אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/02/2024 | 06:42 | מאת: אמא שתמיד תשאר מודאגת

היי דר, לפני כ3 שבועות חלינו כל המשפחה בשפעת a, התינוקת בת שנה ו3 חודשים הייתה עם יומיים ונשאר לה רק שיעול ליחתי ? לפני כ5 ימים פתאום באמצע הלילה התחילה להשתעל שונה לבכות ולהחנק נלקחה למיון ונאמר לנו שזה סטרידור עקב משהו ויראלי, קיבלה תרופה לפה ל48 שעות שלא האמת עזרה וכדורים למוסס במים בבית, עד היום שזה סהכ 3 שבועות השיעול לא עובר ולמרות שהסטרידור נשמע שיש פחות בלילה.. היא עדיין מתעוררת בוכה ועם קוצר נשימה נבדקה פעמיים עי רופא ילדים.. האם יש סיכוי שמפספסים משהו ומדובר באסתמה שנהייתה בגלל השפעת? או בקוצר נשימה מבעיות אחרות? הרופאים אומרים ויראלי אבל השיעול כבר המון המון זמן? האם לדעתך צריך לקחת למומחה ריאות?

04/02/2024 | 06:43 | מאת: אמא שתשאר מודאגת תמיד

עם חום****

שלום, אין סיבה לקחת למומחה ריאות כי את כל הטיפול גם רופא הילדים יודע היטב. לעיתים השיעול נמשך תקופה ארוכה לאחר המחלה

מנהל פורום רפואת ילדים