הייתי ליד התינוק כשאני חולה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/02/2024 | 08:27 | מאת: גיא

שלום, הילד שלי בן חמישה ימים בלבד, התעסקתי איתו בימים האחרונים כשהשתעלתי (הייתי עם מסיכה), ומאתמול גם עלה לי החום. החשש שלי הוא שהילד הספיק להידבק בזמן הזה ושהמחלה עלולה להתפתח אצלו בזמן הקרוב. אני שלילי לקורונה ומחוסן לשפעת כך.שאני לא יודע במה מדובר. אשמח להנחיות כיצד לנהוג ולזהות אם הוא חולה כמה שיותר מוקדם. אם הוא לא משתעל זה אומר שהוא לא נדבק? תודה.

שלום, ראשית תשתדל להתרחק ממנו לימים הקרובים. הסיכוי שהוא ידבק הוא יחסית נמוך כי הם קיבלו נוגדנים מהאמא

מנהל פורום רפואת ילדים