אשמח לעזרה בנוגע לשפעת A

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

31/01/2024 | 23:39 | מאת: קרן

חלינו כל המשפחה בשפעת A.. הבת שלי בת 4.9 חולה גם עכשיו בזה. יש לה חום עולה ויורד שמגיב יפה לנובימול, שיעול ליחתי ונזלת מרובה.. כשהחום יורד היא משחקת אוכלת ושותה..וכשעולה הפוך.. יש מה לדאוג או לקחת אותה לרופא?... מה זמן ההחלמה שצפוי? איך יודעים שזה לא מחמיר לדלקת ריאות והשד יודע מה? אחרי כמה זמן היא מפסיקה להיות מדבקת לאחרים? תודה!

שלום, אכן כך זה נראה בשפעת וזה יחלוף תוך מספר ימים. כל עוד היא עם חום היא מדבקת.

מנהל פורום רפואת ילדים