תינוק מתעורר בצרחות בלילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/01/2024 | 22:00 | מאת: ורד

היי דוקטור שינהר, התינוק שלי בן 3 חודשים, סובל ככל הנראה מקוליק ורפלוקס סמוי. עושה רושם שאוכל יותר טוב נוטרילון AR אבל זה עושה לו עצירות אז משלבים גם סימילאק גולד קומפורט ויש לו יציאה כל יום. הוא הולך לישון כל יום בערך בסביבות שמונה אבל מתעורר מספר פעמים בצרחות לאחר מכן עד בערך 23 בלילה, אז נרדם וישן רצוף עד לפנות בוקר אז מתעורר לאכול ואוכל רגוע. נושא ההתעוררות בצרחות חוזר על עצמו כל לילה. מרגיעים אותו כל פעם והוא שוב נרדם ושוב מתעורר לאחר כמה דקות או לפעמים שעה. היו גם מקרים שבשעות הערב במהלך זמן הערות שלו פתאום פצח בבכי צרחות ולא ניתן להרגיעו במשך רבע שעה. אבל זה לא קרה הרבה. במהלך היום הוא לא רגוע רק סביב ההאכלות או כשהוא רעב. אבל בלילה בשינה נראה שמשהו כואב לו. אשמח לשמוע את דעתך לגבי ההתעוררות בצרחות, מה מפריע לו והאם אפשר לעשות משהו לעזור לו? תודה!

שלום, רפלוקס סמוי בהחלט יכול להיות גורם לבעיה כיון שהוא גורם לכאבים ולצרבת. ניתן לעזור ע"י טיפול טבעי ואשמח לעזור לכם

מנהל פורום רפואת ילדים