ריפלוקס סמוי בנוסף לכאבי בטן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/01/2024 | 20:10 | מאת: קארין

שלום דוקטור, פונה אליך מאחר ונראה לי כי לילד שלי יש ריםלוקס סמוי היה לפעמים מתעצבן בזמן ההאכלה בכל גרעפס הוא היה ממש בוכה מקשית את הגב ובוכה כמעט כל היום משתנק לפעמים ומשתעל… התחלתי לתת תרופה אומפרזול וגם כמה ימים נותנת מטרנה AR . רציתי לדעת אם התרופה יכולה לעזור ולא חייב לתת תמ”ל זה כי עושה רושם שעושה כאבי בטן

שלום התרופה גורמת לתוכן להיות פחות צורב אך אינה פותרת את הרפלוקס. מתן תכשיר AR בהחלט יכול לעזור אך לעיתים גורם לכאבי בטן ועצירות. ניתן לעזור גם עם תכשיר טבעי ואשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים