ריפלוקס- אלטרנטיבות נוספות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/01/2024 | 11:48 | מאת: שרית

שלום ד"ר. ביתי בת 4 חודשים שוקלת כ7.5 קג. סובלת מרפלוקס. ניזונה מנוטרילון ar ומטופלת באומפרזול 2.5 מל פעמיים ביום. עד לפני שבועיים הכל היה בסדר ילדה רגועה, שלווה מתפתחת יפה. עברה את חיסון גיל 4 חודשים, התחלתי ברזל עדין וטעימות בקטנה ומאז הילדה השתבשה! התחיל בכי נוראי, אי שקט, השתנקויות, גרעפסים צרחות, בכי לקראת ההשכבה, נעלמה השינה הרצופה שהייתה. ומזה שבועיים אנחנו מתוסכלים יחד איתה. כמובן שהפסקתי טעימות ומתן הברזל מחשש שזה בגלל זה. ביקרנו אצל פרופ' ברוידא אפרת התותחית שהעלתה את מינון האומפרזול ל3.5 מל פעמיים ביום. נראה באותו יום שיפור אך לקראת השעה 6 בערב שוב הכל חוזר אי שקט צרחות השתנקויות וכו'. ביומיים האחרונים נראה שהטיפול בכלל לא עוזר עוד מהבוקר. הילדה לא רגועה בכלל אין יום ולא לילה. מה עוד יש לעשות מה האלטרנטיבות אנחנו ממש מיואשים אני בוכה יחד איתה!! אשמח להכוונה!

שלום, מבחינת הרפואה המערבית זה המקסימום שיש להציע. אני מטפל בתכשיר טבעי שמאד עוזר. אשמח לעזור גם לכם

מנהל פורום רפואת ילדים