הרטבת לילה - ילד בן 6 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/01/2024 | 12:49 | מאת: עידן

ד"ר שינהר שלום, הבן הגדול שלי בן 6 וחצי. מאז ומתמיד חווה הרטבת לילה. 'דווקא' החל מה-7.10, במשך תקופה של למעלה מחודש וחצי במהלכה לא ישנו בבית- הפסיק להרטיב (למעט פעמים בודדות), מבלי שהיה שינוי נוסף מהותי בשגרת היום. זה "החזיק" גם אחרי שחזרנו הביתה לעוד כחודש. כיום, חזר להרטיב כמעט מדי לילה (ייתכן שהקור משפיע, אך אנחנו מנסים לכסות טוב ולחמם עם מזגן בלילה). ברקע נציין כי איזור איבר המין נבדק ונמצא תקין (ישנם אשכים ניידים אך ללא ממצאים חריגים אחרים). שואלים בעיקר לאור השינוי שחל בזמן האחרון, האם יש משהו נוסף שאנחנו יכולים לעשות כדי לסייע?

שלום, להרטבת לילה יש טיפולים רבים כולל התנהגותיים ותרופתיים. התייעצו עם הרופא המטפל ויציע לכם מגוון גדול של טיפולים כולל טיפול טבעי שאני יכול להציע

מנהל פורום רפואת ילדים