כאבי גרון לא מוסברים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/01/2024 | 18:13 | מאת: שושנה

ביתי כמעט בת 18. מזה כשבוע יש לה כאבי גרון בבליעה. אין לה חום. היא מרגישה מצויין לא מנוזלת לא משתעלת....בדיקת קורונה שלילית וגם משטח גרון שלילי . הרופאה אומרת שזה וירוס . השאלה שלי זה נורמלי שוירוב יעשה כאבי גרון במשך שבוע ואין הטבה .... קראתי קצת ברשת ויצאו לי דברים מפחידים... במידה וזה וירוס כמה זמן אפשרי שיעשה כאבי גרון?

שלום, לפני דברים מפחידים יש בהחלט וירוסים שיכולים לגרום לכאבים לתקופה ארוכה.סבלנות

מנהל פורום רפואת ילדים