ידיים ורגליים כחולות לתינוקת שרק נולדה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/01/2024 | 20:42 | מאת: אמא

שלום דר, תינוקת בת 6 ימים , מאז שנולדה רגליים וידיים כחולות סגולות כל הזמן.. וגם קרות לא משנה כמה מחממת וכמה מכסה... לא עובר.. האם זה סימן לבעיה בלב או בריאות? בבית חולים רצו לבדוק ושמו סטורציה ברגל וביד ויצא 98%.. האם יש מה לדאוג מבעיה לבבית או בריאות? רוצה לציין שהיא כולה קצת בורדו לעיתים... תודה מראש על עבודת קודש שאתה עושה

שלום, קרוב לודאי שזה חסר משמעות במיוחד אם בדקו את זה בבית החולים והגוף חם.

מנהל פורום רפואת ילדים