בת שנתיים נגעה במי ביוב

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/01/2024 | 18:45 | מאת: אמא לחוצה

שלום רב, היום ביתי בת השנתיים נפלה על הטוסיק בשלולית של מי ביוב וכמובן נגעה בידיים במים. לצערי לא היה לי איך לשטוף לה ידיים, אך כן החלפתי לה מיד מכנסיים. לאחר מספר דקות פגשתי באמא שלי שהביאה לה חתיכת עוגה קטנה ורק לאחר שסיימה לאכול נזכרתי שלא שטפתי לה ידיים. מאז אני ממש בלחץ ובהיסטריה מכל החיידקים והמחלות שעלולות להיגרם כתוצאה מהמגע שלה במי ביוב. כמה זמן אני צריכה להשגיח עליה? כלומר כמה זמן מקסימלי חיידקים שנמצאים במי ביוב צריכים דגירה? אשמח להרגעה

שלום, לא יקרה כלום. בחומצה בקיבה הורגת את כל החיידקים. לא קרה ולא יקרה כלום

מנהל פורום רפואת ילדים