צואה של תינוק בצבע שחור

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/12/2023 | 15:22 | מאת: טל555

הבן שלי בן 1.8 מגיל לידה משלשל השילשולים שלו היו צהובים בדרכ עשיתי לו בדיקת ציליאק ואלרגיה לחלב שנשללו ,לקחתי לגסטרו שלא נלחץ מהיציאות השילשושליות ואמר שזה נטיה כמו שיש נטיה לילדים לעצירות ככה לקיבה רכה ,העניין שהילד כבר שבועים לערך לא מקבל תוסף ברזל אבל,הצואה שלו שחורה.. האם הצואה שחורה בגלל ששבועים קודם קיבל ברזל או שיש,חשש לדימום.. השאלה שלי כמה זמן תוסף,ברזל יכול להשפיע על צבע הצואה במידה וכבר לא לוקחים אותו ?

שלום, זה אכן יכול לקחת זמן. דימום בילדים לרוב נותן צואה אדומה ולא שחורה

מנהל פורום רפואת ילדים