נוטרילון קופסא שעבר חודש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/12/2023 | 21:04 | מאת: אמא מודאגת

בני בן 3 חודשים אוכל נוטרילון. היום ראיתי שאני אולי לא בטוח הכנתי לו משתי קופסאות לא יודעת מי מבניהם חדשה יותר.. כנראה אחת הקופסאות נלקחה איתי וחזרה למדף. והייתי בטוחה שזה חדש ואז גיליתי שאולי אחת מהם ישנה יותר הוא בן 3 חודשים לא יודעת ממתי הקופסא אכל גם מטרנה וסימילאק אז נוטרילון משתמשים בערך חודשיים פחות או יותר. כמה זה נורא אני לא יודעת ממתי הקופסא הוא ממש קטן אני מודאגת מחוסר ויטמנים זה מאוד מסוכן או חוזר תזונתי. האם זה מסוכן? ומה לבדו?

שלום, אין כל בעיה הקופסא תקינה ואין חשש

04/12/2023 | 10:28 | מאת: אמא מודאגת

שלום, תודה על תשובתך המהירה ד"ר. הקופסאות היו פתוחות זה לא מסוכן? זה בסדר? כמובן מהפחד שתיהם הלכו לפח ונפתחה קופסא חדשה. שתיהם אחת מהם ישנה ממתי בדיוק לא יודעת בן שבוע לחודשיים. לא יודעת אם נתתי מקופסא חדשה או ישנה יותר רוב הסיכויים שלא עבר הרב. זמן על הקופסא.

04/12/2023 | 10:31 | מאת: אמא מודאגת

מודאגת בעיקר שהשתמשתי אן הקופסא הישנה יותר לאורך זמן.מקווה שלא סיכנתי אותו.

מנהל פורום רפואת ילדים